Je go(e)d voelen

Een healing is bedoeld om je energetisch op een hoger niveau te brengen, zodat je meer in contact komt met je eigen bron. Een healing leidt tot het vergroten en versterken van je energetische veld, waardoor ook je innerlijke kracht of fysieke welzijn weer kan toenemen. Je wordt daarnaast weer stevig(er) op de grond neergezet (geaard) en tegelijkertijd in een voor jou fijne verhouding verbonden met de hemel. Doordat je energetisch ontlaad én oplaad, kan je weer/meer worden wie je werkelijk bent. Een healing ontvangen is hier een aanzet toe, maar je leert ook welke oefeningen jij zelf kan doen om jezelf sterker te maken.

 

Healing voor twee: een healing kan ook een zachte manier zijn om een baby te laten draaien en indalen om de komst ervan op aarde te vergemakkelijken (voor moeder én kind!).

 

Een healing vindt bij voorkeur plaats op de Waterstraat 5 te Zutphen en alleen op afspraak. De duur van een healing is een half uur en kost 49 euro. Betaling graag direct na afloop  van de healing (contant of per bank).